Kjo

Word KJO
Character 3
Hyphenation N/A
Pronunciations N/A

Definitions and meanings of "Kjo"

What do we mean by kjo?

Here you will find one or more explanations in English for the word kjo. Define kjo, kjo synonyms, kjo pronunciation, kjo translation, English dictionary definition of kjo.

Synonyms and Antonyms for Kjo

  • Synonyms for kjo
  • Kjo synonyms not found!!!
  • Antonyms for kjo
  • Kjo antonyms not found!

The word "kjo" in example sentences

You should hope the AVMA doesn't ever see that post or someone won't have a license anymore..... kjo ❋ Unknown (2009)

| Reply | Permalink kjo, please just post links rather than quoting full articles. ❋ Unknown (2009)

Megjithatë, kjo përdorimin e imazheve fashiste, si një shkurtore për krijimin e një antagonist të keqen me të mirën e saj ka pasoja, duke krijuar karikaturat e tyre referenca jetës së vërtetë dhe të shikuesve në distancë me ekzagjerim dhe "gjë e shëmtuar mbi krye". ❋ Unknown (2004)

Kjo propagandë fashiste që është lloj i dukshëm në filmin ... duhet të lexohet si diçka që nuk është e mirë ... nuk është një deklaratë e mirë, dhe kjo nuk është politikë e mirë, e nëse ju shikoni një uniformë të zezë, ju duhet të dini keq, i keq, i keq Verhoeven. ❋ Unknown (2004)

David Fincher's Fight Club vuan nga kjo dilemë të njëjtë. ❋ Unknown (2004)

Unë e di se kjo është një librari të takohet-treg për meshkujt homoseksualë, ndoshta edhe gratë, por burrat janë të vetmet që i hasim. ❋ Unknown (2004)

Kur kjo pengesë të realitetin prishet nën implausibility e fiction, anëtarët e publikut të fillojnë të fokusohen tërësisht në stil. ❋ Unknown (2004)

Përfundim filmit sjell mungesa stilin e të ideologjisë në një kulm, kur një çifut impersonating Hynkle merr diktaturë dhe predikon mesazh saktë kundërta e ish-diktatorit, dhe kjo takohet me cheers zgjim e miratimit. ❋ Unknown (2004)

Ritesh Deshmukh: hey srk, kjo, good things happen to good people, actually great things will happen ❋ Unknown (2010)

And, kajol .. wow .. u r the best anytime: P arati09 saw mnik, kjo maturing wid his films, wonder wt will be da topic when kajol, srk ❋ Ians (2010)

"Sepse me anë të hirit jeni shpëtuar nëpërmjet besimit ju, kjo nuk vjen nga ju, kjo është dhuratë e Perëndisë ..." ❋ Guidetorepent (2010)

RT @priyankac19: yes I WANT ARJUN RAMPAL on TWITTER!! go kjo go!! ravikapoor It'll be fabulous!! ❋ Unknown (2009)

Se si shkruhet kjo shkronjë do të mësosh nga tabela e mëposhtme: Në fund Në mes Në fillim Vetëm ÜÐ ❋ Unknown (2008)

Se si shkruhet kjo shkronjë më mirë do të mësosh nga tabela e mëposhtme: Në fund Në mes Në fillim Vetëm ÜÇ ÜÇ Ç Ç Ushtrime: Shkruaj (mbush) një faqe në fletoren tënde me forma të ❋ Unknown (2008)

Se si shkruhet kjo shkronjë do të mësosh nga tabela e mëposhtme: ❋ Unknown (2008)

Se si shkruhet kjo shkronjë do të mësosh nga tabela e mëposhtme: Në fund Në mes Në fillim Vetëm ÜÙ ❋ Unknown (2008)

Se si shkruhet kjo shkronjë do të mësosh nga tabela e mëposhtme: Në fund Në mes Në fillim Vetëm ÜØ ❋ Unknown (2008)

Cross Reference for Kjo

  • Kjo cross reference not found!

What does kjo mean?

Best Free Book Reviews
Best IOS App Reviews
App Name Developer
Microsoft Copilot App Reviews Microsoft Corporation
Microsoft Authenticator App Reviews Microsoft Corporation
DoorDash - Food Delivery App Reviews DoorDash, Inc.
Google Maps App Reviews Google LLC
Zoom - One Platform to Connect App Reviews Zoom Video Communications, Inc.