Maknanya

Definitions and meanings of "Maknanya"

What do we mean by maknanya?

Here you will find one or more explanations in English for the word maknanya. Define maknanya, maknanya synonyms, maknanya pronunciation, maknanya translation, English dictionary definition of maknanya.

The word "maknanya" in example sentences

How to use maknanya in a sentence? Example sentences with the maknanya, a sentence example for maknanya, and how to make maknanya in sample sentence, how do I use the word maknanya in a sentence? How do you spell maknanya in a sentence?

B.inggris mudah kox tgal niatnya msing2, spt halnya kita sungguh2 tuk ssuatu psti bsa, kuncinya adalah menghafal dgn cra stiap kita lhat kata b.inggris cpet dcri maknanya, psti kta smkin bnyak mgrti ruth melliawati saya pengen banget bisa bercakap2 dgn menggunakan bhs inggris,..cara yg praktis bagaimana yach.. ❋ Unknown (2008)

APP tidak dirangka dalam tahun 1974 dengan merujuk kepada telaga minyak yang tidak wujud; ia merujuk kepada realiti operasi yang wujud dalam industri minyak dan gas negara pada ketika itu - maknanya semua telaga minyak luar pesisir pantai berada jauh dari pantai. ❋ Anwar Ibrahim (2010)

Apakah maknanya '… incapacitated from attending to the affairs of the state'? pelbagai pihak boleh memberi tafsirannya berdasarkan bias masing-masing. ❋ Sheih (2010)

Wahai perempuan, apalah maknanya raut wajah yang manis jika budi bahasa hanya murahan untuk ko. ❋ Unknown (2009)

Kuncinya adalah seberapa intens dan cerdik kita mengolah tulisan kita dan menemukan konteks maknanya. ❋ Unknown (2009)

Tuesday, June 2, 2009 8: 13: 00 PM MYT maknanya org istana pun tahu yg pemeriksaan kesihatan di malaysia boleh diubah-ubah ikut kpentingan masing2 .... hm ... mcm mane pulak dgn kes saiful bukhari?? ❋ Unknown (2009)

Sekiranya 4,600 undi Pos ini dikeluarkan dari timbang-kira analisa N31 Bagan Pinang ini, maknanya lebih 9,500 - pengundi merupakan pengundi biasa. ❋ Unknown (2009)

Sekiranya diambil purata 81% dari pengundi ini, maknanya lebih 3,900 pengundi Bukan Melayu telah mengambil bahagian dalam PRK ini. ❋ Unknown (2009)

Majoriti 2,419 undi Bukan Undi Pos maknanya sebahagian besar dari 3,900 Bukan Melayu sekitar Pengkalan Adnan yang membuang undi hari ini juga memilih BN. ❋ Unknown (2009)

Walaupun lakonan kami kaku tapi kalau orang dah kata kami ni nampak macam orang bercinta, tu maknanya lakonan kami menjadi. ❋ Unknown (2008)

Erm, marah2 pun takde maknanya aku still kena betulkan site tu dan menjana trafik semula. ❋ Unknown (2008)

SYAMMIR: mmg lawa tp kalau dah hilang mahkota and harga diri x da maknanya …. aura: betul rima melati janda yg takde anak xsilap saya tp sekarang hangat berpacaran sama marcell cowok kristian ... ❋ Unknown (2008)

so, bila list dah makin banyak, maknanya aku dah menanggguhkan kerja. ❋ Unknown (2009)

What does maknanya mean?

What does the word maknanya mean? Find synonyms, antonyms and the meaning of the word maknanya in our free online dictionary! Find words starting with maknanya and anagrams of maknanya. Looking for online definition of maknanya in the dictionary? Maknanya explanation free. What is maknanya? Meaning of maknanya term.

Are you safe on the internet?Surf anonymously, prevent hackers from acquiring your IP address, send anonymous email, and encrypt your Internet connection. High speed, ultra secure, and easy to use. Instant setup!