Nuk

Definitions and meanings of "Nuk"

What do we mean by Nuk?

Friendship is the marriage of the soul, and this marriage is liable to divorce. [Voltaire]

The word "nuk" in example sentences

How to use nuk in a sentence? Example sentences with the nuk, a sentence example for nuk, and how to make nuk in sample sentence, how do I use the word nuk in a sentence? How do you spell nuk in a sentence?

He kicks and squirms and nunus and by "nunus" I mean he sucks on his soother like Maggie Simpson - making little noises like Maggie Simpson - nuk, nuk, nuk.... nuk, nuk, nuk... Ten on Tuesday

So we can develop nuk-u-lar thermal engines without the extremist greenies getting their space suit knickers in a knot! Flip Flopping Road Map from The Planetary Society - NASA Watch

Administration incompetence led to North Korea nuk... 03/01/2007

Nëse unë nuk kanë një grua, unë do të përmendja të dashurën time, apo ndonjë vajzë Unë jam futur me emrin tuaj interesuar Nëse dikujt që vjen mbi ju, është shumë e lehtë për të kaloj në deklaratë, Unë jam duke u përpjekur për të marrë mirë-përcaktuar kështu që unë mund të goditur më këtë vajzë që punon në të tilla dhe të tilla. ideonexus.com »2004» Maj

Kështu, një pikëpamje shumë nuanca të fashizmit të bëhet, e ku anti-veprimet e themelimit të promovohen, vrasje nuk është, dhe argumenti bëhet një shkallë. ideonexus.com »2004» Maj

Momentet e fundit të filmit, kur Marcello dhe mentorin e tij të verbër shkoni për një shëtitje për të parë atë që duket si një revolucion, nuk Marcello fund prishen dhe të zbulojë e vërtetë motivimin e tij themelor. ideonexus.com »2004» Maj

Iz dis wun ov teh nuk-lee-r racing skqirrels, leeza-b? OMG! U lock me outside NAKED - Lolcats 'n' Funny Pictures of Cats - I Can Has Cheezburger?

December 18th, 2009 9: 13 pm ET they playing politics with every thing and they deserve to be routed out nuk the GOP ... america well be better off ... First on the Ticker: DNC ad: GOP 'playing politics with our troops'

Ata nuk janë vetëm ideologjikisht identik, por edhe gjenetikisht. ideonexus.com »2004» Maj

Administration incompetence led to North Korea nuk... New head of Walter Reed let soldier sleep in his own urine

Thirrje Nga motor helmetat Wermacht risi në stilin e oficer nazist S & M shenja, këto marka tregtare e quajtur nazist nuk janë popullore për ideologji ata një herë të përfaqësuar, por e gjejnë në elegancë dhe seksualitetin e tyre të shkëlqyeshëm: ideonexus.com »2004» Maj

- The patrons of the Egyptian origin of the sacred name appeal to the common Egyptian formula, Nuk pu nuk but though its literal signification is “I am I”, its real meaning is “It is I who” … jhvh is the enemy of god and man

He kicks and squirms and nunus and by "nunus" I mean he sucks on his soother like Maggie Simpson - making little noises like Maggie Simpson - nuk, nuk, nuk.... nuk, nuk, nuk... Archive 2008-03-01

Teh kittehs kant rezizt teh mysteryus plaases tu skweez nto… gotta chek eberee liddel nuk n kranny. Dawin Award Kitteh - Lolcats 'n' Funny Pictures of Cats - I Can Has Cheezburger?

But take this into account: NBC gave nuk-nuyuk Jay Leno a primetime slot five nights a week, bumping five potential scripted dramas from ever having a chance to see the light of day and the CW will be completely purging itself of comedy by the season's end, looking to nix every last sitcom down to Everybody Hates Chris. Jake Arky: Death of Comedy -- A Tragedy?

Këto përfaqësojnë "un Platonit-shkolluar," vetëm duke parë dhe duke spekulluar rreth hedhin hijet në mur, nuk e ditur realitetin e asaj që ata përfaqësojnë. ideonexus.com »2004» Maj

June 26th, 2006 at 5: 09 pm katy says: “The truth of the matter is, if this country wants to get rid of its greenhouse gases, we†™ ve got to have the nuclear power industry be vibrant and viable, ” he said. oil in the right pocket … nuk-u-lar in the other? Think Progress » Bush Ignores Science, Claims ‘There Is A Debate’ Over The Cause of Global Warming

Egyptian formula, Nuk pu nuk but though its literal signification is "I am I", its real meaning is "It is I who" (cf. Le Page Renouf, "Hibbert Lectures for 1879", p. 244). The Catholic Encyclopedia, Volume 8: Infamy-Lapparent

The hanging of this noose at Columbia also takes place after the appearance of racist graffiti lashing out at communists and advocating “nuk [ing] Mecca, Medina, Tehran, Baghdad, Jakarta, and all the savages in Africa,” and a whole atmosphere of fascist intimidation and thuggery being whipped up and mobilized in the upcoming “Islamo-Fascism Awareness Week” October 22 – 26th initiated by David Horowitz. Nooses at Columbia: Enough is Enough!

Me sa duket nuk isha i vetmi person të prekur nga sjellja e tij dhe dikush shkoi për të marrë menaxherit të magazinës. ideonexus.com »2004» Maj

What does nuk mean?

What does the word nuk mean? Find synonyms, antonyms and the meaning of the word nuk in our free online dictionary! Find words starting with nuk and anagrams of nuk.

Are you safe on the internet?Surf anonymously, prevent hackers from acquiring your IP address, send anonymous email, and encrypt your Internet connection. High speed, ultra secure, and easy to use. Instant setup!