Tak

Definitions and meanings of "Tak"

What do we mean by tak?

Here you will find one or more explanations in English for the word tak. Define tak, tak synonyms, tak pronunciation, tak translation, English dictionary definition of tak.

Pronounced *Hurrumph* This is Unus’ way of spelling Hurrumph/tak  Urban Dictionary

Means "Yes" in Polish.  Urban Dictionary

The smallest of the gun noises.  Urban Dictionary

A wonderful character from the show Invader Zim. Only appeared in one episode. But loved by all.She was a very angry character. She was Irken, she had purple eyes and Zim ruined her life.  Urban Dictionary

Swiss grunting noise produced in the gym by males with smaller than average penises. often used in order to get that last rep in the set. often repeated 2 or 3 times for maximum effect  Urban Dictionary

To drink a shitload of alcohol in one night  Urban Dictionary

It is both a noun and a verb in Persian (Farsi) for "Deliberate Missed Call". In Iran, like when we try to make a "remark" or "confirmation" via cellphone to somebody, sometimes instead of texting or calling that person we just "tak" them and they get a "tak". I think it'd be so perfect if in English you use this notion and word.  Urban Dictionary

Tak (Hā•rūmpf) -n. The low rumble of a dog's growl, most commonly heard in the background if paper plane making videos. Tak (Hā•rūmpf) -n. The name of a paper plane  Urban Dictionary

Pronounced ha-r-um-f  Urban Dictionary

Breaches invitation to let u know he wants anal sex  Urban Dictionary

The word "tak" in example sentences

How to use tak in a sentence? Example sentences with the tak, a sentence example for tak, and how to make tak in sample sentence, how do I use the word tak in a sentence? How do you spell tak in a sentence?

I also like how Bra'tak is able to move to the other ship, not contact Apophis anymore, and Apophis just seems to ignore the fact Bra'tak has disappeared. ❋ Unknown (2009)

I too remember japanese benihana after reading the taka tak bhaji. nice and picture looks great. ❋ Unknown (2006)

In real life I tend to be a bit shy (tak kenal maka tak chinta la wei) and I can get a bit obsessed with what people think about me. ❋ Natinski (2003)

… NAJIB orang PAHANG … jadi dia tak akan ambil kisah perasaan orang JOHOR ni …. kalau SULTAN JOHOR pun dah beri amaran dan tidak setuju jambatan ke 3 dibina, kecuali harus merobohkan TAMBAK JOHOR untuk dibina sebuah jambatan baru. kalau perkara ni tetap tepu sampai tahun 2012 …. orang johor pakat nak tubuh parti baru …. yang bukan mengikut parti pembangkang, atau parti BN. silap2 haribulan …. semua rakyat JOHOR MINTA ❋ Sultan Johor Titah Mahukan Jambatan Ganti Tambak J (2010)

Memang tak akan bagi la sebab bukannya ada sponsor. wahyun said ... malas nk dtg. bleh? hahahaha! ❋ Unknown (2010)

Mirip dengan fenomena mobile internet boom, kemungkinan kita juga tak akan bisa melihat Boxee versi Indonesia namun akan ada pengganti tren yang mirip. ❋ Unknown (2010)

Cara mudahnya, adalah dengan menciptakan state sebagaimana Anda berhadapan dengan orang yang sangat Anda percaya, sangat percaya kepada Anda, dan sangat Anda yakini tak akan menolak permintaan Anda. ❋ Unknown (2010)

Pelatih Chelsea, Carlo Ancelotti, bilang tak akan mencopot ban kapten Terry. ❋ Unknown (2010)

Sampai kita mati pun dia tak akan tukar kalau dia rasa lazat sangat dengan sistem tu. ❋ Unknown (2009)

Putusan tersebut membuat usul pengadilan HAM kandas, karena tak akan pernah disahkan di rapat paripurna. ❋ Unknown (2009)

Kalau dia betul-betul buat semua kerja yang dia patut buat dengan ikhlas (istilah dia juga) supaya dia dapat gaji yang halal dan bukan makan gaji buta, apa jaminan dia tak akan menerima nasib seperti Ramli yang juga bekas bos dia? ❋ Unknown (2009)

Dalam posting bertajuk "DUN Perak tak akan dibubarkan," saya tak la berani kata "aku gerenti mesti DUN Perak tak bubar punya". ❋ Unknown (2009)

Secara logika: Facebook tak akan mendapat keuntungan apapun bila kita aktif sebagai anggota di sana. ❋ Unknown (2009)

Nampak sangat perkahwinan ini secara paksa, tanpa rela, orang tua kata bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi. ❋ Unknown (2009)

Melatih cintapun tak akan membunuhmu, jangan pula coding bisa membinasakanmu. ❋ Unknown (2009)

Masa ibarat nyawa bagi manusia Mestilah diurus dengan bijaksana Hargailah masa dengan sebaiknya Supaya tidak rugi Renunglah masa yang telah berlalu Ia tak akan boleh datang kembali Ambillah iktibar untuk diteladani Agar terbentuk peribadi yang murni Isilah masa jangan dipersiakan Rancanglah dengan teliti dan berkesan Ilmu dicari luaskan pengalaman Ibadah dilupa jangan Perjalanan masa tak menunggu kita Semakin lama usia bertambah tua Bertuah kita jika dapat mencapai Umur dan amalan [...] ❋ Unknown (2009)

Krisis dipercaya pengamat tak akan memengaruhi sektor hobi dengan ikatan emosional tinggi seperti suporter dengan klubnya. ❋ Unknown (2009)

Dari semua perkembangan yang terjadi dalam tubuh yang pasti gairah muzik rock tak akan pernah hilang. ❋ Unknown (2009)

WEENEE: hurm kalau nak bernafas lagi berhentilah menyanyi selagi x berhenti selagi itulah fitnah tak akan berhenti nana: c memey 2 mmg perempuan melampau … 2 bkn jodoh namanya tp 100\% merampas hak kak abby. .xpelah kak abby, ... yana: Aloo sis liyana!! best lar cter histeria. sy dua kali tgk kt cinema. .ehe. ❋ Unknown (2009)

*[Subtitles]* [Amy]: *tak* ❋ AcidityBM (2020)

- [Do you agree]? - [Tak] ([yes]) ❋ Brzydal (2006)

he be liek "I gunna shoot you" an I be "nah". Den he goes tak en [I die] :( #gun #ahh #tak #[taktak] #[taktaktak] #rawr #gegottagun #wut ❋ Treeavor (2017)

Note: Even though [Tak] only has one episode she is often paired up with both [Zim] and [Dib] or Gaz. ❋ Irken Invader Tak (2007)

lad in [nike] gear lifts bar* "fauhhhhh [tak tak]" lads around him* "fuahhhh cuahhh he [fukin] did it" ❋ Lunchisforp******* (2019)

Dude [I want] to tak and [forget] everything [that happened] ❋ J.Mace (2007)

"So, when the [dinner is ready], I will give you a tak so that you can come over, okay?" "I don't understand. Why is she tak'ing me all the time?" "[Why don't you] give me a tak so I can have [your number]?" "Please don't tak me any more. It really disturbs me a lot." ❋ Persian Headbanger (2010)

[Annus]: i dont think "Tak" will make it. [Unus]: just watch, i will destroy YOUR plane with ease!!1! Friend1: Your dog made that weird sound.. Friend2: yeah she Hrumpf's a lot Friend1: how do you [spell it] though? Friend3: T A K ❋ Unus Rules!!1! (2020)

Mark: Can you spell [harrumph] Ethan: T-A-K Mark: [TAK]!! Ethan: [Harrumph] ❋ ZacEflawn (2020)

When you drop [breach] [a gun], He says [tak tak] Lets have tak tak ❋ Yourfavoriteblackfriend (2021)

What does tak mean?

What does the word tak mean? Find synonyms, antonyms and the meaning of the word tak in our free online dictionary! Find words starting with tak and anagrams of tak. Looking for online definition of tak in the dictionary? Tak explanation free. What is tak? Meaning of tak term.

Are you safe on the internet?Surf anonymously, prevent hackers from acquiring your IP address, send anonymous email, and encrypt your Internet connection. High speed, ultra secure, and easy to use. Instant setup!