Yang

Yang Wiki - What is the yang?

What does the word yang mean? Find synonyms, antonyms and the meaning of the word yang in our free online dictionary! Find words starting with yang and anagrams of yang.

Definitions of "yang"

  • The active, male cosmic principle in Chinese dualistic philosophy. noun
  • To cry as the wild goose; honk.
  • The cry of the wild goose; a honk. noun
  • The cry of the wild goose; a honk. noun
  • To make the cry of the wild goose. intransitive verb
  • one of the two fundamental principles. See yin and yang. noun
  • To make the cry of the wild goose. verb
  • The essential male principle in eastern religion or philosophy. noun
  • The monetary unit of Korea from 1892 to 1902, divided 100 pun. noun
  • the bright positive masculine principle in Chinese dualistic cosmology noun

The word "yang" in example sentences

No examples found!

Yang on Social Media

Organic Traffics
ahmdfd_
Ahmdfd_
2019-06-21

Dengan suara vocal khas Paul, lagu Yesterday adalah lagu yang paling gila.

harizlukpi
Harizlukpi
2019-06-21

@hilmikhai_: “Benda yang kita dah ada tu, kita kena hargai betul-betul”

najwaniyO
NajwaniyO
2019-06-21

@AtulMimpimika: Twitter! Please do you magic! Tak pernah i tweet macam ni, tapi i rasa i perlu minta warga twitter utk bagi support t…

aimanhasyraf
Aimanhasyraf
2019-06-21

@Arachnis_flosae: Kepada yang suka bawa kereta laju-laju tu, check Max limit tayar kereta anda dulu ya 😌

kamudaffa
Kamudaffa
2019-06-21

@AgusMagelangan: Hari ini Pak Jokowi ulang tahun, dan masih saja nggak ada staf kepresidenan atau paspampres yang berinisiatif buat ngik…

About Yang Comments

Yang

Yang Word Data

  • Pronunciations
  • Character4
  • Hyphenation

Synonyms

No yang synonyms found!

Hypernyms

No yang hypernyms found!

Equivalents

No yang equivalents found!
Memory Professor

Random Words

Quote

If you get up one more time than you fall, you will make it through. ()
Online IQ Test