Yang

Yang Wiki - What is the yang?

What does the word yang mean? Find synonyms, antonyms and the meaning of the word yang in our free online dictionary! Find words starting with yang and anagrams of yang.

Definitions of "yang"

  • The active, male cosmic principle in Chinese dualistic philosophy. noun
  • To cry as the wild goose; honk.
  • The cry of the wild goose; a honk. noun
  • To make the cry of the wild goose. intransitive verb
  • The cry of the wild goose; a honk. noun
  • one of the two fundamental principles. See yin and yang. noun
  • The monetary unit of Korea from 1892 to 1902, divided 100 pun. noun
  • To make the cry of the wild goose. verb
  • The essential male principle in eastern religion or philosophy. noun
  • the bright positive masculine principle in Chinese dualistic cosmology noun

The word "yang" in example sentences

Nah, kalau bisa Buatlah suatu pencapaian prestasi yang menakjubkan,,yang bahkan itu sulit dilalukan untuk anak seusia adek2. (contohny: ikut lomba penelitian, neliti sesuatu yang benar2 bermanfaat.. [Informasi Beasiswa Indonesia]

Although his official powers are limited, the king—who carries the title yang di-pertuan agong in Malay, or His Royal Highness— is seen by some residents as the highest embodiment of Malay political supremacy, adding weight to his advice.. [Malaysian King Makes Rare Thrust Into Politics]

Although his official powers are limited, the king—who carries the title yang di-pertuan agong in Malay, or His Royal Highness— is seen by some residents as the highest embodiment of Malay political supremacy, adding weight to his advice.. [Malaysian King Makes Rare Thrust Into Politics]

Tidaklah mengherankan apabila di tengah ketidakpedulian itu ada pihak lain yang mengambil inisiatif untuk menata dunia perfilman nasional berdasarkan versinya.. [Global Voices in English » Indonesia: Controversial new film law]

Today we did a new form, yin yang medical t'ai chi, and then we did a Yang style flow which we had practiced for the past couple of weeks.. [February 8th, 2009]

From a science point of view the above 2 paragraphs can be seen as coincidental and just yin yang where there has to be 1 part of evil (- energy) and 1 part of good (+energy) in order for the physics rule of equilibrium to apply.. [Morality questions du jour « Digital immigrant]

Semuanya adalah angkara BN, maka kerajaan BN perlu dihukum kerana sudah membazirkan wang negara, masa dan anak-anak rakyat miskin yang menjadi korban.. [Global Voices in English » Malaysia: No to English in Science & Mathematics]

SBY menunjukkan kapabilitasnya sebagai seorang pemimpin yang melihat permasalahan secara makro, tetapi kurang mengeri permasalahan pada skala mikro.. [Global Voices in English » Indonesia: Disappointing Election Debate]

Wright gear is merchandised up the yin yang, but this I haven't seen in any gift shops yet.. [August 2007]

Wright gear is merchandised up the yin yang, but this I haven't seen in any gift shops yet.. [FLLW To-Go]

The Hu Energy Pendant features a trio of yin yang symbols.. [Innovative Gifts]

Hi Jasmine - I'm glad you like the look - yin-yang is really a perfect description.. [Chocolate Marble Chunk Cookies]

Untungnya menurut pihak Batavia Air, setiap komponen itu dilengkapi dengan dokumen berlabel yang selanjutnya di sebut dengan air worthy yang di terbitkan oleh masing-masing perusahaan pembuat komponen pesawat terbang tersebut.. [Komponen B737-300 Batavia Air yang terpasang hilang]

Thus all foods and herbs that are eliminative or catabolic are classified as yin while those which have stronger building or anabolic properties are classified as yang.. [THE NATURAL REMEDY BIBLE]

He became a veritable bugaboo to men, women and children alike, and this impression was crystallized in the expression yang huei, foreign devil, '' which is the only term among a large proportion of the Chinese by which the foreigner is known.. [Court Life In China]

He became a veritable bugaboo to men, women and children alike, and this impression was crystallized in the expression yang huei, "foreign devil," which is the only term among a large proportion of the Chinese by which the foreigner is known.. [Court Life in China]

Yang on Social Media

Organic Traffics
Ddpyohan_
Ddpyohan_
2019-08-16

@younghoonwifeu: [THREAD AU PDX / CHO SEUNGYOUN] & Like biar pada liat :( ga bisa tag 1700+ orang 😭 Cho Seungyoun baru putus sama mb…

nauphrodite
Nauphrodite
2019-08-16

@skywooseok @X1STORIES yang fanart siapa yang bikin? lucuk bangeet🤧💓

kalikisenak
Kalikisenak
2019-08-16

Ya Allah tiket fmnya sebenernya teritung murah kan ketemu semua member gila gak si.. Cuman guanya aja yang emang m…

srigolan03
Srigolan03
2019-08-16

@JeromePolin: SELAMAT HARI KEMERDEKAAN BANGSA INDONESIA YANG KE 2x(30+5V2cos45-2sin270) TAHUN!

diyoxo
Diyoxo
2019-08-16

@_PakBhe: saat yang lain bingung memilih untuk bertahan atau melepaskan aku disini bingung mau nonton pertandingan TI yang mana, grup s…

About Yang Comments

Yang

Yang Word Data

  • Pronunciationsyăng
  • Character4
  • Hyphenation

Synonyms

Honk

Hypernyms

Principle Rule

Equivalents

No yang equivalents found!
Memory Professor

Quote

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful. (Albert Schweitzer)
Online IQ Test